Preloader Image

Hakkımızda

SND Team (www.suikast.de) yayın hayatına 1998 yılında Türkçe Rap’in duyulması, üreten kişilerin tanışması ve buluşması için oluşturulmuş bir portaldır.

Geçmişten bugüne bir çok etkinlik ve toplama albümler hazırlayan SND ekibi 2002 yılından bu yana da Recordz ve label hizmetleri vermeye devam etmekte. 2019 yılından bu yana da beat hizmetine başlamış bulunmakta.

Diskografi

-SND Türkçe Rap Mixtape (2002-2004)
-SND Orjinal Vol 1 (2008)
-SND Orjinal Vol 2 (2009)
-SND Jingle Tape (2011)
-SND Türkçe Rap Mixtape 2 (2016)
-SND – Geleceğin Askerleri (2017)
-SND (20TH Anniversary Golden Tape) (2020)
-SND Golden Tape Vol 2 (2021)

….Anısına Mixtape….
-Sena – Satyagraha Vol 1 (2009)
-Sena – Casablanca (Satyagraha Vol 2) (2010)
-Sena – Cevap Vermedi (2012)
-Sena – Cevap Gelmedi (2014)
-Kargaşa – Cevap Vermedi (2016)
-Kan ve Ter – Cevap Gelmedi (2016)

SND Team